E- coaching + is de ideale uitkomst als je niet veel tijd en/of de middelen hebt om te reizen of een therapeut te bezoeken.

Een online begeleiding die je helpt je gedachten te ordenen, je te concentreren op je eigen gevoel, meer zelfinzicht te krijgen en je lekkerder in je vel te voelen.
Het kan gewoon achter je eigen computer, laptop of zelfs mobiele telefoon. Er is veel vrijheid met betrekking tot tijdstip en dag.

zonsopgang

De + staat voor de extra's die ik als haptotherapeut toevoeg aan het videogesprek. Het (weer) gaan luisteren naar je gevoel en het ervaren en loslaten van spanningen in je lichaam kan heel bevrijdend zijn en is onderdeel van deze coaching.

Door die vragen te stellen die betrekking hebben met jouw situatie, jouw vraag, help ik je ordenen en structuur aan te brengen. Door je gedachten en gevoelens te doorleven ontstaat er ruimte en rust. 

bloemetjes

De mindfulness/ meditatie oefeningen en visualisaties zijn, indien gewenst, onderdeel van de sessies. Na een aantal gesprekken ontstaat een nieuw besef, antwoorden, heldere inzichten, meer energie en een concreet plan of besluit in de gevraagde situatie.

Kosten: € 60,00 inclusief BTW per keer.

Interesse? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

 

af