Mijn grootste passie is om mensen te ondersteunen op hun weg naar meer levenskwaliteit, geluk & plezier met zichzelf én met anderen. Samen kijken naar de vraagstukken, samen onderzoeken waar de pijnpunten liggen. En samen, door middel van een Time Out op maat of een Skype-Coaching, gaan bouwen aan je eigen geluk. 
 
 paars

Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het is om hulp te vragen en je eigen verwarring en pijn onder ogen te zien. Het liefst stopte ik dat weg. Maar het kwam terug en die vicieuze cirkel doorbreken is niet makkelijk. Daar is moed voor nodig en tijd & ruimte én de juiste begeleiding bij de juiste persoon. Kennismaken is daarom zo belangrijk. Dit kan zowel life als ook via skype gedaan worden.
 
 stenen
 
Hoe belangrijk is het om naar jezelf te luisteren en je eigen angsten aan te durven kijken. Te voelen wie je echt bent en want je zou willen in je leven. Daarbij stil te staan en ernaar te durven handelen. Die mens worden die je bedoelt bent te zijn.
 

zonsondergang3
Het gevoel goed genoeg te zijn en erbij horen zijn essentiële thema's. Het geeft vertrouwen en zelfvertrouwen. Je (meer) openstellen voor andere mensen, waardoor de betrokkenheid & wederzijdse verbondenheid groeit. Dit is de achtergrond van waaruit ik werk met mensen aan hun bezieling en levensgeluk. Maar het is ook mijn persoonlijke visie op leven en samenleven.


Meer weten over haptotherapie?

 

Hartegroet

        Anneke