Time Out retreat

Een persoonlijke ontwikkeling(s) reis naar verdieping en innerlijke rust!

Een combinatie van individuele begeleiding & vakantie midden in de Spaanse natuur. Stil staan bij je eigen gevoel, luisteren naar wat jij wilt in je leven! Voelen waar je grenzen liggen en waar je blij van wordt, je eigen patronen onderzoeken en onnodige ballast opruimen.

Waardoor je meer en meer die persoon wordt die je in wezen bent. Met meer zelfvertrouwen, kwaliteit van leven en plezier, met jezelf en met anderen. Meer energie, ruimte & veerkracht. Een nieuw begin waarin betrokkenheid, aandacht, verdieping, verbondenheid & liefde belangrijk zijn.

 

Wat jij mij de afgelopen week hebt geleerd, is onbebeschrijfelijk, niet samen te vatten, maar ik voel dat jij weet wat ik bedoel. Ik heb mij aan jou maar ook aan mijzelf bloot durven geven. Dat was spannend maar ook nodig om weer verder te kunnen en vertrouwen te hebben in mijzelf.     Lieke

 

 

koffie

Samen gaan we kijken:

Wie ben je nu... wat speelt er op dit moment?
Waar wil je naar toe…. hoe ziet je toekomst eruit?
Wat staat je daarbij in de weg?..... en
Wat heb je nodig om verder te kunnen gaan?
Waarmee kan je omgeving je  ondersteunen?

De sessies duren gemiddeld 2,5 - 3 uur. De overige tijd kun je naar eigen wens invullen.  Uitrusten, reflecteren, schrijven, lezen, luieren, lekker en gezond eten, fietsen, wandelen in de omgeving of bij het strand, tekenen en/of schilderen behoren tot de mogelijkheden.

 

timeout

Uniek programma

De Time Out in Spanje een uniek programma, dat geheel organisch is ontstaan en door mij  uitgewerkt. De ervaring is dat deze omgeving, mijn aanbod, het verblijf in Spanje en weg zijn uit je eigen omgeving, je de rust en ruimte bieden om je werkelijk alleen met jezelf bezig te houden en je te richten op je eigen innerlijke proces. Waardoor er echt een wezenlijk veranderingsproces op gang komt, niet alleen op korte termijn. Zonder uitzondering zijn de mensen die hier zijn geweest super enthousiast

Deze persoonlijke retreat geef ik maximaal 10 x per jaar.

Waar is het?

Je verblijft op een prachtige locatie in het noorden van de Comunidad Valenciana, in de provincie Castellón.Een niet toerischte streek waar sinaasappel- en amandelbomen de boventoon voeren naast eeuwenoude olijfbomen. 

Onze finca ligt 20 minuten van de kust, la Costa Azahar, de sinaasappelbloesemkust. Vanaf half april ruikt het hier goddelijk naar deze bloesem. Echt de moeite waard om ook dan hier te kunnen zijn. Sowieso is het een paradijsje... volgens onze gasten!!


 

Waarom moeilijk doen als het samen kan  

                                                                                                                                Loesje